Over ons

Universiteit

“Nadat Mr Blijdorp in 1997 was afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden in Franse Taal- en Letterkunde, rondde zij in 1998 haar studie Nederlands Recht aan diezelfde Universiteit af.

Rechtbank

Begin 2000 werd Mr Blijdorp bij de rechtbank Dordrecht beëdigd als advocaat. In de jaren die volgden ontwikkelde zij zich tot een veelzijdig en gedreven advocaat, en was zij werkzaam binnen verschillende kantoren. Eind 2005 vestigde zij haar eigen kantoor in Culemborg, en met ingang van 1 januari 2017 houdt Mr Blijdorp kantoor in Leerdam.

Kantoor

Mr. Lineke Blijdorp

Nevenfuncties

Lidmaatschappen

Voorheen

Kantoor

Klachtenregeling

Ons kantoor doet er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over een bepaald aspect van onze dienstverlening.

Kantoor

Clienttevredenheidsonderzoek

Om zo goed mogelijk op de wensen van cliënten te kunen inspelen, vinden wij het belangrijk om te weten wat u van ons kantoor vindt. Wij zouden u willen verzoeken om de volgende vragen te beantwoorden. U kunt bij elke vraag uw waardering geven, variërend van zeer tevreden tot zeer ontevreden. Bij de open vragen kunt u uw eventuele suggesties voor verbetering invullen. Indien u geen bezwaar heeft tegen nader contact naar aanleiding van deze enquête, dan kunt u onder uw naam en telefoonnummer vermelden.